Εκπαιδευτική Ακαδημία Σεπ-Δεκ 2018

Ο 3ος κύκλος για το 2018 ξεκίνησε!

Τη συνοπτική εικόνα των ενδοεταιρικών σεμιναρίων μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

Η Εκπαιδευτική Ακαδημία είναι η νέα προσέγγιση στην ανώτερη επιχειρηματική κατάρτιση που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιωματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης από καταξιωμένους managers της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Η Ακαδημία προσφέρει μια ανώτερη ποιοτικά λύση για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και να προχωρήσουν πέρα από τα όρια της διοίκησης σε σχέση με τη νοοτροπία της ηγεσίας.

Πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες  – που έχουν βελτιώσει τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων – αναλύονται μαζί με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις επιφανών προσωπικοτήτων και γκουρού στο χώρο της Διοίκησης των επιχειρήσεων.

Η Ακαδημία λειτουργεί αλληλεπιδραστικά και ακολουθεί εξειδικευμένες και βάσει αποτελεσμάτων μεθοδεύσεις. Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές λύσεις στοχεύουν στην ενίσχυση της στελεχιακής υποδομής και τη βελτίωση των στοιχείων της επαγγελματικής συμπεριφοράς των στελεχών.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια επιδοτούνται από το λογαριασμό για την επαγγελματική κατάρτιση ΛΑΕΚ 0,24%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *