Πωλήσεις σε ταραγμένο περιβάλλον

Ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματίες σήμερα, βλέπουν τους τζίρους τους να μειώνονται, τους πωλητές τους να επιστρέφουν με μικρότερες παραγγελίες, τις δαπάνες τους να παραμένουν αμετάβλητες και αγωνιούν για το τι τελικά αποδίδουν οι πωλήσεις τους.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που συνήθως μας ρωτούν, είναι το κατά πόσο θεωρούμε ότι λειτουργούν με το σωστό Μοντέλο Πώλησης ή πρέπει να εφαρμόσουν κάτι διαφορετικό, από το οποίο ενδεχομένως θα πάρουν μία καλύτερη ανταπόδοση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι ούτε απλή αλλά ούτε και εύκολη. Ειδικά σήμερα που η παρατεινόμενη οικονομική ύφεση και η διαρκής μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, ενισχύουν την οικονομική ασφυξία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, παρατείνοντας έτσι την ψυχολογική ανασφάλεια για ένα αύριο που θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε.

Κάτω από αυτές, τις όχι και τόσο ευοίωνες συνθήκες, οι επιχειρήσεις χρειάζονται έναν Αξιόπιστο Οδικό Χάρτη για να τους οδηγήσει με ασφάλεια σε βελτίωση των επιχειρηματικών τους επιδόσεων.

Ένα σημαντικό τμήμα αυτού του χάρτη είναι και η Βελτιστοποίηση των Λειτουργιών των Πωλήσεων, μέσω μιας ενδεχόμενης αναπροσαρμογής ή αλλαγής του μοντέλου πώλησης, που προσδιορίζεται από τα αποτελέσματα του νέου διαγνωστικού μας μοντέλου Sales Insights.

Το Sales Insights είναι η Διαγνωστική Τομογραφία της εμπορικής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης όπου επισημαίνεται το τι λειτουργεί σωστά, τι λειτουργεί λανθασμένα ή καθόλου και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό, γρήγορα.

Το διαγνωστικό αυτό μοντέλο εντάσσεται στην νέα Πλατφόρμα των Υπηρεσιών μας, η οποία διαφοροποιεί και θωρακίζει τους πελάτες μας, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και τις αντοχές τους, αναδεικνύει τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, αναβαθμίζει τις προοπτικές τους, βελτιώνει τις επιδόσεις τους και ευθυγραμμίζει τη Στρατηγική με τη Δομή, τις Διαδικασίες και το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Κάντε το δικό σας τεστ ΕΔΩ και διαπιστώσετε πόσο γρήγορα και σε τι βαθμό θα χρειαστείτε το Sales Insights. Καλή Επιτυχία!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οἱ καιροὶ οὐ μενετοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *