Ανώτερη Επιχειρηματική Κατάρτιση

Στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΕΒ “Σχεδιάζουμε το μέλλον με επενδύσεις” κατέστη απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις για την επανατοποθέτησή της στο επενδυτικό προσκήνιο, τη στιγμή που ο διεθνής ανταγωνισμός υλοποιεί με αποτελεσματικότερο τρόπο στρατηγικές βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας.

Οι Ελληνικές επιδόσεις εξακολουθούν να παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές σε σύγκριση με την ΕΕ, γεγονός που διευρύνει το επενδυτικό κενό, το οποίο αποτελεί τον κρισιμότερο παράγοντα ύφεσης και ανεργίας. Η υιοθέτηση ενός ταχύρρυθμου προγράμματος μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας θα διευκολύνει την επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον επενδυτικό χάρτη.

Για το λόγο αυτό, η DASO διαμόρφωσε μια Δυναμική Διοικητική Πλατφόρμα Αλλαγής, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να κεφαλαιοποιούν τις εταιρικές τους αξίες, να ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, να υιοθετούν τη καινοτομία ως κυρίαρχη στρατηγική απόκτησης κερδών και να δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους μετόχους.

Μέσω της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας™, η DASO παρέχει ένα εξειδικευμένο πακέτο ενδοεταιρικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, επιλεγμένης θεματολογίας υψηλής προστιθέμενης αξίας. Πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες αναπτύσσονται, δοκιμασμένες μέθοδοι που έχουν βελτιώσει τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων αναλύονται μαζί με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις επιφανών προσωπικοτήτων και γκουρού στο χώρο του Business Management.

Τα εξειδικευμένα αυτά μεταρρυθμιστικά προγράμματα αποτελούν την πιο σύγχρονη και καινοτόμο προσέγγιση στην ανώτερη επιχειρηματική κατάρτιση. Παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιωματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης στα στελέχη της επιχείρησης.

Ο δεύτερος κύκλος (Μάιος – Ιούλιος) μόλις ξεκίνησε!

Κλείστε σήμερα θέσεις και βιώστε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, εναρμονισμένη με τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις που στοχεύουν στη βελτίωση των στοιχείων της επαγγελματικής συμπεριφοράς των εργαζομένων, την ενίσχυση της στελεχιακής τους υποδομής και τον εξοπλισμό τους με σύγχρονα εργαλεία Διοίκησης και Διαχείρισης ανθρώπων και έργων.

Δείτε το συνοπτικό πίνακα ΕΔΩ.

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα, δραπετεύστε από την καθημερινότητα και εκπαιδευτείτε με σύγχρονα εργαλεία που σας βοηθούν να ξεπερνάτε τις δυσκολίες, να δημιουργείτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να συνεισφέρετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *