Η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου

Η υψηλότερη συχνότητα κατανάλωσης βιολογικών τροφίμων, συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης μορφών καρκίνου, βάσει νέας Γαλλικής μελέτης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο link της σελίδας, εάν θέλετε να μελετήσετε ολόκληρη την επιστημονική δημοσίευση.

Παρόλο που τα ευρήματα της μελέτης πρέπει να επιβεβαιωθούν, η προώθηση της κατανάλωσης βιολογικών τροφίμων στο γενικό πληθυσμό θα μπορούσε να είναι μια πολλά υποσχόμενη Προληπτική Στρατηγική ενάντια στον καρκίνο.

Ο μέσος καταναλωτής σήμερα, ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για την ποιότητα, τη διατροφική αξία, τις συνθήκες παραγωγικής διαδικασίας και διακίνησης, τις πρώτες ύλες, την προέλευση και επεξεργασία τους και την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων που καταλήγουν στο τραπέζι του.


Εμείς στη DASO, ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, αναδεικνύουμε την πλούσια αυτόχθονη βιολογική βιοποικιλότητα, συνδέουμε τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία του πληθυσμού και το γαστρονομικό πολιτισμό και υποστηρίζουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, παραγωγής, διάθεσης και μάρκετινγκ των εξαιρετικών ελληνικών Βιολογικών Προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *