Οργανωτικός Σχεδιασμός για Ανάπτυξη

Καθώς οι δομές της αγοράς αλλάζουν καθημερινά και γρήγορα σε όλες τις πτυχές τους, οι εταιρείες τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο και κινδυνεύοντας να βγουν εκτός πορείας. Χαμένος χρόνος και σπάταλη πόρων είναι συνήθως η πραγματικότητα για μία εταιρεία στην οποία η ενασχόληση στη διαχείριση της καθημερινότητας αποτελεί αυτοσκοπό.

Η αδυναμία στην αποτελεσματική διαχείριση αλλαγής και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στην παγκοσμιοποιημένη πλέον αγορά, αποτελούν την Αχίλλειο πτέρνα των  επιχειρήσεων στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ειδικά στην Ελλάδα που η επί μακρόν οικονομική κρίση δημιούργησε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, κλίμα αποσταθεροποίησης και αποθάρρυνε τις επενδύσεις.

Για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και να ενισχύσουμε τη δυναμική τους διαμορφώσαμε μια Διοικητική Πλατφόρμα Καινοτομικής Αλλαγής Organizational Structure for Growth, η οποία υποστηρίζεται από την Εκπαιδευτική Ακαδημία και βοηθά τις επιχειρήσεις να ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, να υιοθετούν τη καινοτομία ως κυρίαρχη στρατηγική απόκτησης κερδών, να κεφαλαιοποιούν τις εταιρικές τους αξίες και να δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους μετόχους.

Εστιάζουμε στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της επιχείρησης, στην ευθυγράμμιση των στελεχιακών δεξιοτήτων με τις ευκαιρίες στην αγορά, στην αύξηση των πωλήσεων, στον εξορθολογισμό των κέντρων κόστους και στη διατήρηση υψηλού ηθικού στους εργαζομένους.

Επιλέξτε τον πυλώνα του προγράμματος που έχετε περισσότερο ανάγκη

  1. Σχεδιασμός για Ανάπτυξη – Ρόλοι, Καθήκοντα, Κανόνες & Ελεγκτικοί Μηχανισμοί
  2. Βελτιστοποίηση Λειτουργιών Πωλήσεων
  3. Εξισορροπημένη Αξιολόγηση & Βασικοί Δείκτες Απόδοσης

και επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ποια από τα παρακάτω προγράμματα της φαρέτρας των ενδοεταιρικών σεμιναρίων πρέπει να προτεραιοποηθούν.

Η DASO διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη διαδικασιών, κανόνων λειτουργίας και ελεγκτικών μηχανισμών στις επιχειρήσεις. Καταρτίζει και παραδίδει Εταιρικό Εγχειρίδιο Λειτουργιών και Ελεγκτικών Μηχανισμών με νέα οργανωτική δομή, αναλυτική περιγραφή θέσεων και καθηκόντων εργασίας, νέο οργανόγραμμα με επίπεδα ευθύνης και λογοδοσίας για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *